Rød løper er en løgn.

Det er høysesong for rød løper og glamorøse eventer. Det er gøy å få være med litt på festen via kjendisenes sosiale medier, men det kan kanskje også skape litt dårlige følelser hos noen. Jeg vet godt hvordan det er å ligge med fett hår, kviser og joggebukse på sofaen, mens instagram oversvømmes av glæm og «perfeksjon». Man kan fort føle seg litt mindre fin selv, ved å se den etter den andre poppe opp i instafeeden eller på nettavisene, og se ut som glansbilder.

Det som er litt viktig å huske på da, er at hver og en av de plettfrie kjendisene som flotter seg på rød løper, har jobba hardt for å se ut som de gjør akkurat den dagen. Assa vi snakker profesjonelle sminkører, skilla frisører, og stylister som plukker ut hva de skal ha på seg. Det er fort gjort å tenke at de/vi alltid ser så flotte og feilfrie ut, men det er langt i fra sannheten – tro du meg.

Jeg føler nesten at jeg lurer folk når jeg legger ut sånne type bilder av meg selv. Jeg blir stressa for at noen skal tenke at det sånn jeg ser ut til vanlig. Derfor synes jeg det viktig å dele bilder fra hverdagen også, sånn at ikke noen skal føle seg mindre fine bare fordi de ser et «fake» bilde av meg.  Det er selvsagt helt lov å dele fine bilder av seg selv fra fancy eventer, men jeg personlig synes det viktig å vekte det med å dele helt normale ting fra hverdagen også. Det er dessverre ikke alle som tenker på samme måte. Noen legger kun ut plettfrie bilder av seg selv, men tro meg når jeg sier at de ser akkurat like jævlige ut som deg og meg når de våkner om morgenen;)

Grunnen til at jeg lå å tenkte på det her når jeg våkna i dag, er at jeg var på Vixen blog awards i går. Der var det seff stappa med stivpynta og polerte kjendiser – meg selv inkludert. Da tenkte jeg det kunne være greit med ei litta påminnelse om at under det feilfrie ytre, befinner det seg mye hold-in truser, spraytan og ikke minst timer med styling.

Bare for minske glæmfaktoren enda mer; jeg spiste en pølse fra deli deluca underveis i festen + en grændis og en pose potetgull til nattmat. 

4 Kommentarer

4 kommentarer til «Rød løper er en løgn.»

  1. Det er så herlig med en kjendis som ikke kun viser frem uoppnåelige glansbilder! Man kan bli sprø av sosiale medier med perfekte hjem, perfekte kropper og perfekte liv. Digger at du viser frem en mer normal hverdag, som folk flest kan kjenne seg igjen i! Jeg tror du gjør at mange senker skuldrene litt, og det trenger vi i dagens samfunn. Stå på, og takk for at du setter viktige tema på dagsorden! 🙂

Legg inn en kommentar