Premierenerver

Holy mother of jesus (hvis det er lov å si), jeg tisser på meg (bokstavelig talt) av nervøsitet! Eller assa jeg tisser ikke PÅ meg, men jeg går på do sånn særr hvert 15. minutt. Også bruker jeg sånn fem timer på å sovne om kvelden. Helt kaos oppi nøtta! Føles ut som god miks av nerver, glede, angst og forventing. Litt sånn at hodet og tankene hopper i alle retninger hele tiden. Skjønner egentlig ikke helt hva jeg føler selv, haha.

Men jeg pleier jo ikke å bli sånn her. Eller gjør jeg det? Det er så lenge siden jeg har hatt premiere på et tv-program at jeg husker egentlig ikke helt jeg. Og kanskje det er litt av grunnen til at hodet har løpt litt løpsk. Det blir på en måte litt større press på programmet og meg når det har gått så lang tid siden sist. Eller i hvert fall så føler jeg det litt sånn. Jeg har så innmari lyst til at dere skal like det. Før tidligere premierer har jeg brydd meg mer om jeg selv er fornøyd, og tenkt at det er det viktigste. Men jeg kjenner at hvis jeg er helt ærlig med meg selv nå, så bryr jeg meg ganske mye om hva dere synes også.

Lol nå fikk jeg skikkelig høy puls av å skrive dette innlegget. Nervevrak much? Jeg driver å prøver å meditere litt å sånn, men det er klin umulig! Hjernen bare «hallooooo du har tusen millioner ting å stresse over, du kanke slappe av nå». Tror egentlig kanskje jeg bare må vente til premieren er over med å få ro i sjela altså. Det er jo bare to dager til.

2 dager.

49 timer.

196 do-besøk.

7 Kommentarer

7 kommentarer til «Premierenerver»

 1. Ida, som jeg gleder meg til dette programmet!!!
  da jeg fant ut at det kommer et program til med deg ble jeg dritglad!
  du er en av de råeste jeg vet om:) og også en av de mest oppegående!
  dette går helt sikkert bra!

  klem <3

 2. Gleder meg skikkelig til å se på serien din! Du er tøff som belyser dette temaet. Og må bare få sagt hvor mye jeg digger deg! Du er et forbilde for meg, og garantert veldig mange andre. Tror i hvert fall ikke du behøver å være bekymret for at serien skal bli godt tatt i mot. Jeg er veldig spent! Stå på Ida, du er en av de bedre ansiktene i media. Stor klem og masse lykke til 🙂

 3. Dette kommer til å gå helt bra! ❤ Prosjekt Perfekt var helt perfekt – og dette kommer nok til å bli enda bedre ? Skal slå på stortromma å skaffe meg Sumo-abonnement bare for å få fulgt med på Happy go lucky ?

Legg inn en kommentar