Legger meg i lader’n på Granca!

I dag reiser jeg til Gran Canaria (lol lol lol). Håper ikke det blir helt charter-bonanza, det orker jeg ikke.  Har vært der før, og trivdes faktisk skikkelig godt. Hvis man unngår de verste turistfellene, så er Gran Canaria et ganske så digg sted.

Planen er i hvert fall å ligge FLAT i sola i en uke. Det har vært mye som har skjedd de siste ukene, og mye forventing og spenning i forhold til programmet som har bygd seg opp over lang tid, så jeg kjenner at jeg er ganske sliten i hodet. Det er veldig fint med all oppmerksomheten og alle tilbakemeldingene, men selvom det bare gir gode følelser, så er det litt energikrevende.

Jeg har startet på noe som heter medisinsk yoga. Det er en veldig rolig form for yoga som kombineres med pusteteknikker og meditasjon. MediYoga er for alle, men er spesielt gunstig for de med fysiske eller psykiske begrensinger. Så det er jo spot on for meg da kan du si, som har litt av begge deler 😉 Uansett så tenkte jeg å prøve å få inn litt yoga på Granca. I tillegg til å prøve å bare koble skikkelig av. Legge vekk mobilen innimellom og bare lese bok og «være tilstede i øyblikket» som dem sier 😉

Dette er også noe jeg jobbet med i Happy Go Lucky. Jeg hadde ikke trodd jeg var en person som klarte å nyte stillhet og det å ikke gjøre noen ting. Men jaggu koste jeg meg ikke gløgg! Som alt annet man gjør av endringer, så må det vedlikeholdes, og det har nok ikke vært flink nok til. Men på Granca blir det andre boller! Neida, men jeg skal i hvert fall prøve å gå inn for å koble skikkelig av, så får vi se. Også får jeg kanskje litt mer tid til å blogge også. Har blitt litt stressende å ha det over seg at jeg bør legge ut noe hver dag. Det har sikkert mest å gjøre med at jeg urutt i blogg-gamet. Regner med det går seg til etterhvert.

Det er forresten i episode 7 av HGL at jeg jobber med dette å være tilstede, så jeg skal selvsagt skrive mer om det når den vises på tv. Og kanskje får jeg noen åpenbaringer på Granca som jeg kan dele med dere 🙂

Ha en fin helg så lenge, så skrives vi snart!

Her er meg forrige gang jeg var på Granca. Da reiste jeg ALENE!! Det skal jeg skrive et innlegg om senere faktisk.

Se kommentarene

Legg inn en kommentar