Krystallsykebursdag.

I kveld skal jeg feire bursdagen min her hjemme med ca 20 gjester. Det er jo knall det, hadde det ikke vært for at jeg ligger her med krystallsyken fra helvete. Jeg har gleda meg hele uka til å feire med de nærmeste, men nå er det egentlig bare stress hele greia. Dagen i dag har gått med til å prøve å gjøre hjemmebehandling, og å stresse over om jeg skal avlyse bursdagen eller ikke. Jeg har konkludert med at jeg ikke avlyser. Erfaring tilsier at det føles ganske jævli å droppe noe jeg har gleda meg til, og bli liggende under dyna alene. Det verste som kan skje er at jeg blir liggende på rommet, mens de andre har fest i stua. Sånn har jeg faktisk «feiret» bursdagen min før når jeg tenker meg om.

Ganske «passende» at dette skjer akkurat i dag, for det er nettopp dette det skal handle om i morgendagens episode av Happy Go Lucky. Jeg skal skrive et lengre innlegg om aksept i morgen tidlig.

Nå skal jeg prøve å få en time på øyet før gjestene kommer. Krysser fingre og tær for at formen bedrer seg litt, da hadde jeg blitt så glad! Ønsk meg lykke til! 🙂

Se kommentarene

Én kommentar til «Krystallsykebursdag.»

  1. Idaaaa:)
    Århundrets tips mot krystallsyke. Når du kjenner at det kommer, ta 1000 mg brustablett med c-vitamin! Kan du sjekke om det virker, og gi tilbakemelding? Hilsen ei som forsker på krystallsyke:))

Legg inn en kommentar