Blogg bloggere bloggest

Guri land og rike, det føles ut som det rareste i verden at jeg har laget blogg! Men jeg liker ting som er rart, så da liker jeg vel at jeg har laget blogg også da.

Her kommer det til å bli null dagens outfit, rabattkoder på sjampo eller sminketips assa. Så hvis det er det du er ute etter, så er det like så greit å forlate åstedet først som sist. Her skal jeg skrive om ting som er relevant for den nye tv-serien min ( i hvert fall i første omgang). På søndag kommer jeg nemlig med et nytt program på TV2. Det heter «Happy Go Lucky», og handler om mental helse. Nærmere bestemt MIN mentale helse. Wæææ!

I «Happy Go Lucky» skal dere få være med på min vei ut av en depresjon. Det at jeg har opplevd både angst og depresjon et par ganger i livet, har gjort meg veldig nysgjerrig på hva det egentlig er som gjør at vi mennesker har det bra – og ikke minst hva vi selv kan gjøre for å påvirke lykkenivået vårt.

«Happy Go Lucky» er ikke bare for de som har opplevd en knekk, det er for alle. Fordi jeg skal nemlig teste ute noen såkalte leveregler, i samarbeid med psykologen min. Forskning sier at hvis man får bakt inn litt av disse «reglene» i hverdagen sin, så kommer livskvaliteten vår til å øke. Jeg ser på levereglene, som er basert på forskning, som et slags utgangspunkt til hvordan vi kan få det litt bedre.  Og hvem vil vel ikke det egentlig? 🙂 I programmet finner jeg ut av hva som fungerer for meg, også håper jeg at dere som ser det kan få litt inspirasjon til å gjøre små endringer i livet deres.

Men jo, så var det grunnen til at jeg nå har klinka til med ei litta blogg i samma slengen. Det er fordi jeg har så mye på hjertet, som vi ikke får plass til serien. Man rekker jo liksom ikke å gå i dybden på alt når man lager episoder på under 30 min. Så jeg følte jeg trengte en plattform å uttrykke meg på, hvor jeg kan utdype ting fra serien og skrive om ting som jeg synes er viktig og relevant. Så BOOOOM, da bleire blogg! Velkommen 🙂

Ida Fladen's Blogg - Happy Go Lucky Søndager kl 22:15
Ida Fladen’s Blogg – Happy Go Lucky Søndager kl 22:15
20 Kommentarer

20 kommentarer til «Blogg bloggere bloggest»

 1. Jeg bare digger at du har laget en swrie om mental helse og ikke minst DIN mentale helse. Denne serien tror jeg kommer til å hjelp mange men sine problemer innenfor dette temaet. Jeg kommer definitivt til å lese bloggen din, du er en helt fantastisk person som jeg tror alle digger. Stå på videre<3 Mange klemmer fra din aller største fan

  1. Og ikke minst så digget jeg «prosjekt perfekt» det programmet inspirerte meg så mye så jeg tror virkelig at dette programmet også kan hjelpe meg med å forståog ikke minst de som trenger hjelp med sin mentale helse og se at det kommer til å gå bra til slutt. Du er helt super

 2. Can’t wait til premiere?? du er fantastisk og et veldig godt forbilde! Gleder meg til å følge serien og bloggen din! Heia rå damer som deg?

 3. Hei Ida. Jeg vil bare si at du virkelig er et godt forbilde og til inspirasjon! Er også i den posisjonen at jeg jobber meg ut av en depresjon.. og har mange ganger skammet meg litt over at jeg liksom er deprimert, og mange ganger følt meg veldig alene.. har følt at jeg må skjule det pga andres fordommer osv. Synes det er utrolig bra at du tar opp dette temaet og gleder meg veldig til å følge programmet ditt! Stå på! Du er god som gull!
  Stor klem fra Lena 🙂

  1. Hei Lena! Tusen takk for fine ord <3 En depresjon er ingenting å skamme seg over. Håper du ikke føler deg så alene lenger <3 Også håper jeg du likte serien. Lykke til! Ida.

 4. Gleder meg til å følge serien og ikke minst bloggen din!! ? Utrolig viktig tema du tar opp, og vil nok hjelpe langt flere enn du kanskje tror! Blir godt å se på å sammenligne med min egen reise ut av min depresjon ? Du er rå! ??

 5. Ble så glad på vei til jobb igår da jeg satt å hørte på morgenshowet på NRJ og hørte deg fortelle om prosjektet ditt. Masse lykke til med premieren på dette viktige, ærlige programmet! All ære til deg som setter et ansikt på psykisk helse og bidrar til å fjerne tabuet rundt det ❤ Har selv slitt med mye angst og depresjon i flere år, og har gått i behandling for det. Det har vært effektivt og det er godt å kjenne på at det hjelper og at jeg blir sterkere og friskere.
  Setter stor pris på deg og din ærlighet. Heier på deg ❤

  1. Kjempe hyggelig å høre, Stina! 🙂 Så fint at du har fått hjelp som har fungert! 🙂 Ønsker deg alt godt. Hilsen Ida.

 6. Virkelig, du er fantastisk. Finner ikke helt ord på hvor fint det er at du lager dette programmet og skal skrive på bloggen, og hvor takknemlig jeg er for akkurat det. Jeg er rimelig sikker på at det ikke bare er jeg som «trenger» et slikt program for å komme meg litt ovenpå etter en ny runde depresjon nå i vinter. Medisin er fint nok det, men det er vel Ikke til å stikke under en stol at det også hjelper å vite at andre har klart å komme seg gjennom det samme.
  Akkurat sånne ting som dette gjør verden til et litt bedre sted. Tusen takk ❤

  1. Hei Frida! Så fint å høre at du setter pris på programmet og bloggen <3 Ønsker deg masse lykke til med det du går igjennom <3 Håper du kan få noe ut av serien 🙂 Hilsen Ida.

 7. Du er bra, Ida! Slitt endel med de samme tingene selv, og har det heldigvis mye bedre nå. Men det er fremdeles ting jeg grubler på, og som preger livet mitt. Så gleder meg til å følge programmet ditt, og bloggen din! Kanskje det vil hjelpe meg, og helt sikkert mange andre! <3

 8. Jeg er så uendelig glad for at dette temaet blir satt på dagsordenen, på denne måten, at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal begynne å skryte! Heia, heia, hurra og juhuuu! Gleder meg til premiere i kveld! ?

 9. Hei Ida?
  Takk for en utrolig fin serie!
  Sitter igjen med at jeg har lyst til å gi deg et tips: prøv Bikram yoga. Det er fantastisk både for kropp og sinn.
  Lykke til videre. Klem?

 10. Hei Ida 🙂 så utrolig flott program nok engang du har laget. Det er så utrolig inspirerende og se på deg og det du gjør. 🙂 jeg kjenner meg igjen i så utrolig mye i det du både forteller og det du har opplevd med angst og depresjoner, spising, ut plant folk og hvordan kroppen er ifra dag til dag.

  jeg må bare si du er et forbilde for meg pga den personen du viser at du er gang på gang, du gir jo ikke opp! ? du er megasøt! Kunne nok skrevet masse mere om hvordan jeg opplever deg som person. Du er fantastisk, stå på videre og masse lykketil ? hvordan går det med nå? 🙂

Legg inn en kommentar